Shogun kit – De 3 samurajerna

Dessa svärd är repliker av legendariska katanas som användes av forna mäktiga Shoguns. Tillverkade av Gladius.

Gladius är välkända för sitt utmärkta hantverksarbete på svärd och har tillverkat svärd i över 40 år. Till och med dessa dekoration skatanas är av utmärkt kvalitet eftersom de har använt förstklassiga material för att få dem att sticka ut på valfri hylla, skorsten eller mantel.

FUJIWARA KATANA BLUE

Ett mycket vackert Samurajsvärd (Katana på japanska). Svärdet är en utmärkt replika av de samuraj svärd som användes i forntida Japan. Robust och tung design.Svärdet är en replika av Fujiwaras katana no Tadabumi som var en tidigare Shogun.

MASAMUNE SILVER KATANA

Bilden av Masamune Katana talar för sig själv. Bladet är tillverkat av 440 rostfritt stål, handtaget är av metall och silverpläterat med väldigt detaljrikt japanskt tema. Sayan är lackerad röd med en svart bomullssageo. Detta svärdet är verkligen en önskan för alla samlare!

TOKUGAWA KATANA

Tokugawa Katana, ett av våra mest exklusiva och vackraste samurajsvärd som vi saluför. Svärdet är ett snyggt kejserligt paradsvärd som lyfter vilket rum som helst. Handtaget är lindat med svart läder och med fina inlägg som förhöjer intrycket. En otroligt vacker och dekorerad träslida medföljer till detta svärdet.

Tokugawa var en samuraj klan som styrde Japan i form av ett shogunat mellan åren 1603 och 1868 under den så kallade Edoperioden. Tokugawa Ieyasu tog makten åt klanen år 1603, tre år efter slaget vid Sekigahara.

SPECIFIKATIONER

  • 440 rostfritt stål
  • Vass spets och skarp klinga
  • Balja medföljer
  • Handtillverkade i Toledo, Spanien
  • 18år för inköp
  • BESTÄLL ONLINE HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *